2310-551039

Καλώς ήλθατε στην Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής

Η Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής ιδρύθηκε το 1993 στην Θεσσαλονίκη από μία παρέα φίλων με κοινή αγάπη προς την αθλητική σκοποβολή.

Στόχος ήταν η δημιουργία ενός χώρου φιλικού και ανοιχτού σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής I.P.S.C. (πιστόλι, λειόκανο ή τυφέκιο).

Σήμερα ο σκοπός αυτός έχει επιτευχθεί και η οικογένεια της Ε.Λ.Π.Σ. αριθμεί πάνω από 300 ενεργά μέλη, άνδρες, γυναίκες και έφηβους.

Η Λέσχη μας είναι αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να απαντήσουμε στις απορίες σας.

0
Μέλη
0
Αγώνες
0
Εκπαιδευτές

Γίνε Μέλος

Πληροφορίες - Επικοινωνία (για την Χειμερινή Περίοδο) :
Κάθε Δευτέρα από τις 19:00 ως τις 21:00 στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Πολυτεχνείου 25 - 4ος όροφος.
Κάθε Τετάρτη 15:00 - 19:00 στο Σκοπευτήριο της Λέσχης στα "Ζεστά Νερά" Λαγκαδά.
Εκεί, πέραν της ενημέρωσης των μελών αλλά και κάθε ενδιαφερομένου για τις δραστηριότητές μας, γίνονται και θεωρητικά μαθήματα σχετικά με όλο το φάσμα του Αθλήματος της Σκοποβολής .
Προπονήσεις κι Εκπαίδευση Νέων Σκοπευτών κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί από τις 10:00 π.μ - 14:00 μ.μ. στο Σκοπευτήριο της Λέσχης μας στα "Ζεστά Νερά" Λαγκαδά.
Το σκοπευτήριο μας είναι ανοικτό για όλους τους φίλους της Σκοποβολής (είτε έχουν όπλο είτε όχι) για ενημέρωση, εκπαίδευση ή για προπόνηση.

Μαθήματα / Εκπαίδευση αρχαρίων (Εφήβων - Γυναικών - Ανδρών).

Επιθυμία & Επιδίωξη του Συλλόγου μας είναι να παρέχουμε το Κατάλληλο κι Ασφαλές περιβάλλον για τους Φίλους και Αθλητές της Σκοποβολής, προωθώντας την Ευγενή Άμιλλα μεταξύ τους.