Το Σκοπευτήριό μας

Το Σκοπευτήριο του Συλλόγου μας βρίσκεται στην θέση “Ζεστά Νερά”, 5 χλμ από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και 25 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Έχει 16 στάδια για αγώνες πρακτικής σκοποβολής πιστολιού-λειόκανου, ενώ μπορούν να πραγματοποιηθούν και αγώνες τυφεκίου 300μ.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το σκοπευτήριό μας: https://www.youtube.com/watch?v=nP5f9XTQvow

Πως να έρθετε

Φτάνοντας στην είσοδο του Λαγκαδά και αφού περάσουμε την γέφυρα στους σηματοδότες στρίβουμε δεξιά (στην δεξιά μας πλευρά υπάρχει εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο). Μετά από 500 μ. φτάνουμε σε δεύτερους σηματοδότες και αφού τους περάσουμε ευθεία στα 50 μ. πιο κάτω υπάρχει σήμανση με πινακίδες προς «Πέντε Βρύσες – Όσσα». Συνεχίζουμε ευθεία για 4 χλμ. και στη δεξιά πλευρά του δρόμου υπάρχει πινακίδα του Στρατού με την σήμανση «Πεδίο Βολής Ζεστών Νερών».

Πεδίο Βολής Ζεστών Νερών

Συντεταγμένες GPS : 40°46’58.1″N , 23°06’50.3″E

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τηρώντας πάντοτε τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα κατά του κορωναϊού COVID-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΣΚ.Ο.Ε., όσοι αθλητές-σκοπευτές μας του συλλόγου μας, που κατοικούν στα όρια του Ν. Θεσσαλονίκης, επιθυμούν να μετακινηθούν προς το σκοπευτήριό μας, πρέπει: α) να συμπληρώνουν έντυπο-μήνυμα (κωδ. Β6) και β) το παρόν έντυπο μετακίνησης (vevaiosi-metakinisis-signed).
Η προσέλευση γίνεται με τηλεφωνική προ συνεννόηση προς αποφυγήν συνωστισμού και ελέγχου του αριθμού των προσερχομένων.
0
Μέλη
0
Αγώνες Level I
0
Αγώνες Level II
0
Αγώνες Level III
0
Αγώνες Shotgun