ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κατόπιν της διευκρινιστικής εγκυκλίου της ΣΚ.Ο.Ε. σχετικά με τους προβλεπόμενους διαγνωστικούς ελέγχους πριν από τους αγώνες καθοριστήκαν τα εξής :
Αποδεκτά είναι τα test ( PCR , RAPID ) τα οποία καλύπτουν έως και τρία (3) 24ωρα.
Δηλαδή το test τής Παρασκευής καλύπτει τους αγώνες Σαββάτου και Κυριακής.
Αποδεκτά είναι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή τα πιστοποιητικά νόσησης σε ισχύ.
Όλοι η αθλητές – ριες που θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες μας, θα πρέπει να έρθουν προσκομίζοντας τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις σε φωτοτυπία ή με κάποιον άλλον ψηφιακό τρόπο ( καλύτερα να έχουμε όλοι σε έντυπη μορφή τα ανωτέρω για να μην υπάρχει καθυστέρηση στις έγγραφές...)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν δεν υπάρχουν τα παραπάνω δεν είναι δυνατή ή συμμετοχή στον αγώνα.

Το Σκοπευτήριό μας

Το Σκοπευτήριο του Συλλόγου μας βρίσκεται στην θέση “Ζεστά Νερά”, 5 χλμ από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και 25 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Έχει 16 στάδια για αγώνες πρακτικής σκοποβολής πιστολιού-λειόκανου, ενώ μπορούν να πραγματοποιηθούν και αγώνες τυφεκίου 300μ.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το σκοπευτήριό μας: https://www.youtube.com/watch?v=nP5f9XTQvow

Πως να έρθετε

Φτάνοντας στην είσοδο του Λαγκαδά και αφού περάσουμε την γέφυρα στους σηματοδότες στρίβουμε δεξιά (στην δεξιά μας πλευρά υπάρχει εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο). Μετά από 500 μ. φτάνουμε σε δεύτερους σηματοδότες και αφού τους περάσουμε ευθεία στα 50 μ. πιο κάτω υπάρχει σήμανση με πινακίδες προς «Πέντε Βρύσες – Όσσα». Συνεχίζουμε ευθεία για 4 χλμ. και στη δεξιά πλευρά του δρόμου υπάρχει πινακίδα του Στρατού με την σήμανση «Πεδίο Βολής Ζεστών Νερών».

Πεδίο Βολής Ζεστών Νερών

Συντεταγμένες GPS : 40°46’58.1″N , 23°06’50.3″E

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Η προσέλευση γίνεται με τηλεφωνική προ συνεννόηση προς αποφυγήν συνωστισμού και ελέγχου του αριθμού των προσερχομένων.
0
Μέλη
0
Αγώνες Level I
0
Αγώνες Level II
0
Αγώνες Level III
0
Αγώνες Shotgun